Veel gestelde vragen

Misschien heb je een vraag, bijvoorbeeld over onze openingstijden. Als deze vraag al eens eerder is gesteld, kun je het antwoord direct op onze site vinden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

 1. Hebben jullie een winkel, en waar kan ik de artikelen bekijken?

  Babyboedel is een webshop en heeft geen fysieke winkel. Wel is het mogelijk om de artikelen op afspraak, uiteraard geheel vrijblijvend, te komen bezichtigen en te proberen. Wij helpen je graag om een product te vinden dat bij jou en jullie wensen past en vertellen je graag over de mogelijkheden.

 2. Wat zijn de openingstijden van BabyBoedel?

  Babyboedel heeft geen vaste openingstijden. Het bezichtigen is ook ’s avonds en zaterdags geen probleem. Als je een afspraak voor een bezichtiging wilt plannen kun je contact opnemen door ons te bellen op ons telefoonnummer: 06 14 14 89 77, of door ons contactformulier in te vullen. 

 3. Ik heb een artikel gezien dat ik wil bestellen, hoe kan ik dit doen?

  Omdat wij tweedehands artikelen verkopen en van ieder artikel vaak maar een exemplaar hebben staan, is het niet mogelijk via de website te bestellen. Als je geïnteresseerd bent in een artikel kun je dit aangeven door op de button te klikken dit bij het artikel staat. Als je het contactformulier dat dan verschijnt invult kun je hier in aangeven dat je een artikel wilt bestellen of een afspraak wilt maken voor een bezichtiging/ het afhalen. Je kunt een artikel ook bestellen door telefonisch contact met ons op te nemen op 06 14 14 89 77. 

 4. Wat zijn de verzendkosten?

  Wij verzenden al onze pakketten via PostNL. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van de grootte en het gewicht van het artikel dat verzonden moet worden. Wij zullen je voor de verzending altijd op de hoogte brengen van de kosten voor de verzending.  

 5. Kan ik mijn babyartikelen aan Babyboedel verkopen?

  Babyboedel is altijd op zoek naar geschikte tweedehands babyartikelen. Wij kopen geen babykleertjes en babyspeelgoed. Als je babyartikelen hebt die je wilt verkopen kun je deze per mail aan ons aanbieden. Wij vragen om in deze mail de volgende punten te vermelden: - Merk en type, met de eventuele accessoires - Leeftijd en staat - De prijs die u voor deze artikelen wilt ontvangen - Je naam, woonplaats en telefoonnummer  

 6. Ik wil graag de nieuwsbrief van Babyboedel ontvangen, hoe kan ik mij hier voor aanmelden?

  Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief door op de homepage op de knop inschrijven te klikken. Via de nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de nieuwste artikelen en leuke acties.

 7. Bij de kinderwagens op jullie website wordt gesproken van combiwagen en 3-in-1 sets, wat wordt hier mee bedoeld?

  Op de website bieden wij verschillende kinderwagensets aan. Wij verkopen sets als combiwagen of als complete 3-in-1 set. Voor deze termen geldt de volgende verklaring: - Combiwagen; een combiwagen of een combinatie is een set waarbij een kinderwagenbak/ reiswieg en een buggymodus zijn inbegrepen. Beide onderdelen zijn los van elkaar te bevestigen op het onderstel van de kinderwagen. - 3-in-1 set; een 3-in-1 set is een complete set. Bij deze set zitten drie onderdelen die alle drie los van elkaar op het onderstel bevestigd kunnen worden. Het gaat hierbij om een (maxi cosi) autostoeltje die zowel op het onderstel als in de auto te bevestigen is, de kinderwagenbak/ reiswieg en de buggymodus. Deze complete set is te gebruiken vanaf de geboorte totdat het kindje ongeveer 3,5 jaar oud is.  

 8. Op welke manieren kan ik betalen?

  Als je via de website een artikel besteld, krijg je van ons een mail met het totale bedrag, opgesplitst in een bedrag voor het artikel en een bedrag voor de eventuele bijkomende verzendkosten. In deze mail staan ook onze rekeninggegevens. Je kunt het geld overmaken naar onze bedrijfsrekening, waarna wij je op de hoogte zullen houden van de status van je bestelling/ pakketzending. Als je een artikel komt bezichtigen kun je deze na betaling direct meenemen. De betaling kun je na de bezichtiging contant voldoen. Als je het niet fijn vind om een groot contant geldbedrag op zak te hebben is het ook mogelijk in de buurt geld te pinnen bij een pinautomaat.